Nu leren haken

Standnummer Op verdieping zaal 2

Nu leren haken

Even voorstellen:

Ik ben Marjo van den Born van Nu leren Haken.

Voorheen was ik werkzaam in het kleuteronderwijs. Voor 7 jaar terug ben ik gestart met het opzetten van nulerenhaken.nl. Mijn eigen idee over haken, mogelijkheden om mooie dingen te maken en het lesgeven komen samen in nulerenhaken.nl.

Nulerenhaken.nl heeft tot doel om mensen kennis te laten maken met haken in verschillende vormen. Mijn uitgangspunt hierbij is dat de cursus voor iedereen bereikbaar moet zijn qua kosten, maar ook qua tijd. Zo is er iets gegroeid wat voldoende uitdaging in zich draagt, maar ook heel flexibel is.

Ik geef haakcursussen in allerlei verschillende haakvormen/technieken. Het plezier om iets te leren en daardoor iets moois te maken staat voorop. Niets maakt zo blij als je ziet dat mensen trots zijn op wat ze hebben geleerd en gemaakt.

Sinds 4 jaar ben ik bezig met het Iers haken. De moeilijkste haaktechniek met veel mogelijkheden.
Op deze KNIT&KNOT SummerSpecial geef ik in twee workshops daarin: één voor beginners en één voor gevorderden. Deze vinden plaats op de bovenverdieping (helaas geen lift)  in een rustige zaal, zodat je je goed kunt concentreren op deze techniek. Verdere informatie vind je op de activiteiten pagina’s.