Schaap & Draak

Standnummer 030

Schaap & Draak

Schaap & Draak staat voor levendige handgeverfde garens en spinwol voor kleurrijke breiers en spinners, zodat je je dag kan opfleuren terwijl je breit of spint, waar je maar wilt.

Het Schaap & Draak team bestaat uit één persoon. Dat ben ik: Liset. Aangevuld met hulp van de kinderen. Zij helpen mee met het kiezen van kleuren, soms als ze zin hebben, maken ze spinrolletjes. Maar zeker zijn ze ook regelmatig aanwezig met helpende handjes tijdens markten en beurzen.

Ik verf alle garens en spinwol dan wel uit de losse pols, maar verlies kwaliteit niet uit het oog! Je vindt bij Schaap & Draak enkel garens en spinwol die ik zelf geweldig vind. Anders komen ze er niet in.  Kom tijdens de KNIT&KNOT SummerSpecial bij ons langs om je te laten verrassen door onze vrolijke stand.

Naar de KNIT&KNOT SummerSpecial nemen wij mee onze unieke handgeverfde brei-, haak- en weefgarens in uiteenlopende samenstellingen. Daarnaast onze spin- en viltwol, bestaande uit handgeverfde lontwol en zijde.

Naast de uitgebreide keuze in handgeverfde garens, hebben we ook een assortiment van West Yorkshire Spinners. Een mooi Brits merk met BlueFaced Leicester wol in de hoofdrol.

Wil je zelf ook aan de slag om zelf garens te verven? Daarvoor kun je ook bij Schaap & Draak terecht. We bieden alle garens en spinwol ook ongeverfd aan. Met het gehele palet wolverf van Asfhord om meteen te beginnen.