The Dutch Cottage

Standnummer 007

The Dutch Cottage

Wolatelier The Dutch Cottage is gevestigd achter op het prachtige erf van boerderij Landzicht aan de rand van het dorpje Serooskerke op Schouwen-Duiveland, liggend aan de Oosterschelde.

Hier vind je van alles op handwerkgebied. Veel van de garens worden zelf door Kiki (natuurlijk) geverfd en is er een verftuin aanwezig met verfkruiden zoals o.a. de meekrap. De meeste breiwerken zijn van eigen ontwerp. Vanuit het atelier is er een weids uitzicht over het Schouwse polderlandschap.

Ben ik thuis? Dan is het atelier, behalve op zondag en maandag, altijd open. Wil je zeker weten niet voor een dichte deur te komen staan? Maak dan even een afspraak. Een ding is zeker: op 8 en 9 augustus ben ik er niet, dan sta ik op KNIT&KNOT SummerSpecial. Dus daar verwelkom ik je graag.

The Dutch Cottage verkoopt breipakketten van eigen ontwerp (ook voor babykleertjes). Garens van Scheepjes en handgeverfde garens van eigen merk. Natuurlijke verfkruiden en beitsmiddelen, wolverf van Dupont. En accessoires van Knitpro en Prym zoals rondbreinaalden, haaknaalden, boeken, sluitingen, Zeeuwse knop artikelen en meer.