#VriendinnenVrijdag

9
feb

Sietske

Twee jaar geleden besloot ik een blog te beginnen. Als je dacht dat dit een weloverwogen, goed doordachte beslissing was heb je het mis. Sterker nog: ik was op huwelijksreis en ik dacht… ik doe eens gek, ik type een blog. Dit spontane idee is inmiddels ietwat uit de hand gelopen. Naast een hoop mooie projecten en prachtige wolletjes (ik ben verpest!), heb ik ook een hoop enorm lieve mensen leren kennen. Ik stel je graag voor aan mijn haakvrienden!

 

Dennis van Yourzs

Een van de mensen die me altijd op een positieve manier over het randje weet te duwen is Dennis. Naast een hele toffe webshop, weet hij me altijd te motiveren om tóch dat -iets te spannende- idee uit te voeren of tóch een tikje commerciëler te denken. Fijn, zo iemand met wie je altijd kunt brainstormen!

 

 

Nicole van Nicoles Choice

Nicole reken ik absoluut tot mijn haakvriendinnen, ondanks dat ze zelf niks met haken heeft! Ik heb haar echter wel leren kennen dankzij mijn blog. Nicole is namelijk ondernemer, ze heeft een eigen webshop waar ze gezonde en verantwoorde thee verkoopt, die ook nog eens superlekker is! Regelmatig kletsen we over het hebben van een onderneming of blog. Zo fijn, om te kunnen sparren over de “achterkant” van de blog!

 

Alexa van Amilishly Designs

Vaak begint een haak/breivriendschap met een vermelding in een artikel op mijn blog. Vervolgens raak ik aan de praat (ik ben nogal van de lange verhalen geloof ik) en soms ontstaat er dan iets bijzonders. Precies dat gebeurde met Alexa, voor ik het wist zaten we iedere dag online te kletsen. De eerste haakdate is geweest en er staan een heleboel spannende plannen op het programma!

 

Een beurs zorgt altijd voor een hoop nieuwe haak- en breicontacten, die niet zelden uitgroeien tot creatieve vriendinnen! Dat is een van de redenen dat ik zo blij ben om #vriendinvanknitenknot te zijn! Het lijkt me supertof om jou te ontmoeten op de beurs 6, 7 en 8 April!