#Wollige Woensdag

3
okt

#Wollige Woensdag – Marjanne Krijnen

Ik ben Marjanne. En ik ben dol op handwerken. Altijd al geweest. Haken, macramé, dromenvangers maken, borduren, breien. Noem maar op, ik probeer alles. Ook vilten. Tijdens een opleiding tot viltkunstenares leerde ik alle technieken binnen dit ambacht. Nu volg ik nog een opleiding “Textile Art”. En ook dat vind ik waanzinnig leuk om te doen.

Naast mijn liefde voor wol en textiel schrijf ik graag. Zo schreef ik een kinderboekenverhaal voor een bevriende kunstenares. Twaalf jaar lang schreef ik met regelmaat blogs over de avonturen van onze katten. De heertjes Kater en Mevrouw Poes. In een andere blog schreef ik over mijn creatieve passies. Begin dit jaar kwam er een einde aan dat bloggen. Het bedrijf dat de digitale ruimte verschafte besloot die service te stoppen.

Maar nu mag ik hier schrijven vanaf woensdag 9 oktober, op de Wollige Woensdag.
Lees je mee?

Wollige groetjes van Marjanne