LOGOKnitEnKnotDEFtotaal-Okt19

KAL#knitenknotalong start 6 september!

Aanstaande vrijdag is de start van de #knitenknotalong en wij zijn heel enthousiast over al jullie leuke reacties. Vandaag mogen we dan eindelijk het ontwerp laten zien wat jullie in vier weken gaan breien voor warme wintervoetjes 👣 Samen met ontwerpster Bianca Boonstra van Chefwol.nl hebben we een leuke KAL in petto voor jullie: #knitenknotalong
De KAL start op 6 september en meedoen is gratis, maar je kunt natuurlijk ook een KALpakketje bestellen 😉. Elke vrijdag nemen we je op aan de hand mee, samen op weg naar de de KNIT&KNOT Kerstsok:)! De aankondiging zie je via de socialmedia kanalen de uitleg op de website. Ze zijn zo leuk die sneakersokjes! Alle informatie vind je via deze link: https://knitenknot.nl/knitenknotalong/ Jij doet toch ook mee! Ook in het rood verkrijgbaar of in jouw favoriete kleur (mocht je nog een voorraadje hebben)... Kom op je kunt het :), brei gezellig met ons mee!

Mocht je de afbeeldingen niet kunnen zien, ga dan naar:Nieuwsbrieven

Aangepast formaat.IMG_7471[1]
overzicht 1
2019-08-13

De workshops staan live, er zitten echte juweeltjes tussen!

Boek nu je workshop en verzeker je van een plaatsje aan de tafel vol=vol! Het aanbod is heel divers (haken, breien, vilten, spinnen, borduren) er zijn zelfs hele mooie technieken die de ontwerpsters zelf bedacht hebben, het resultaat is zeer verrassend! Ontmoet de makers, de specialisten en de designers! Uiteraard #Broodjebreien2.0 , negen heerlijke arrangementen van maar liefst 2 uur per dag, alle tijd om de techniek aan te leren, rustig op de bovenverdieping. Ook volop inspirerende workshops en activiteiten op de beursvloer, zie:

https://knitenknot.nl/programma/workshops-oktober-2019-2/
https://knitenknot.nl/programma/workshops-broodje-breien-oktober-2019/

workshop.foto def. workshop okt. 2019 K&K
website.kk3
Sessie 3.1 Kleur en Shortrows
Workshop.foto7
Sessie 2.1 Mozaieken slipstitches
2.1- Kussens

Van schaap tot draad! H(eerlijk)ambacht

Workshop.foto knitknot
Ellen Nyklicek start per 1 oktober met haar Wolatelier in Tilburg. Tijdens KNIT&KNOT laat ze je kennis maken met alle facetten van het zelf bewerken van wol, zo van het schaap. Wat is “goeje wol” (op z’n Tilburgs) :), hoe belangrijk is dat en hoe weet je wat goed is (wat is ‘goed’, lees: goed te verwerken, zacht, duurzaam, diervriendelijk). Hierna kennismaking met verschillende soorten (ruwe) wol (wolproeverij), waar let je op als je wol aanschaft. Daarna kennismaking met wolbewerkingstechnieken, demonstratie van verschillende gereedschappen: kammen, kaarden, spinnen met spintol, spinnewiel. Volop gelegenheid om vragen te stellen, wie wil kan het spinnen met spintol uitproberen.
Wolatelier Tilburg

….weet dat iedereen kan leren spinnen, waar een wil is is een weg. Kleine waarschuwing: het is een heerlijke maar verslavende bezigheid!
Banner-Goed-doel-kerst_01

Doe mee en haak een ander blij!

Samen met het blad Aan de Haak hebben we het doel om samen een kerstboom vol te hangen met mooie gehaakte of gebreide boomhangers voor het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam! Steun jij ook graag dit mooie doel? Dat kan door je hanger op de beurs KNIT&KNOT in Tilburg in de boom te hangen (we zetten een hele grote kerstboom neer) of door je creatie voor 20 oktober op te sturen naar: Aan de Haak, t.a.v. Christmas give away tree, dan hangen wij ze er voor je in! Doe mee en haak een ander blij! Meer informatie: en gratis patronen van boomhangers vind je op de site van Aan de Haak, maar als je zelf een mooi patroontje hebt of een eigen kerstcreatie mag dat uiteraard ook!

Aan de Haak Christmas Give away Tree

#Hollandsknittalent!

In de volgende nieuwsbrief meer over de deelnemers. Vergeet niet om je eigen pronkstuk mee te nemen naar KNIT&KNOT! Leuk om met elkaar te praten over hetgeen je zelf gemaakt hebt. BE PROUD & SHOW IT! We hebben een hele lange tafel waar je lekker kunt zitten handwerken en praten met gelijkgestemden over wat je het liefst doet#hetiszofijnomeenhandwerkstertezijn :)!
Website.Screenshot_20190814-225159

Bestel NU je ticket met korting &

gratis goodiebag *!

Als je nu je ticket bestelt betaal je € 8,50 en krijg je ook een mooie KNIT&KNOT tas met o.a. Het magazine Handwerken Zonder Grenzen t.w.v. € 9,50, een leuke verrassingsbijdrage van Durable en een Scheepjes AfterParty ... dus, waar wacht je nog op!

♡ Hét leukste brei- en haakevent van het Zuiden!
♡ Heel heel veel brei- en haaktechnieken te leren
♡ Bijzondere exposanten staan te popelen om je te ontmoeten
♡ Workshops & demo's bloggers/designers/auteurs
♡ Voor beginners en gevorderden
Inspiratie en tips van specialisten
♡ Heel veel inspiratie en gezelligheid van mede bezoekers die allemaal jouw taal spreken, draad verbindt!


* Ticket aan de kassa € 10 euro voor volwassenen, goodiebags zo lang de voorraad strekt!

Meer informatie

Entreeprijzen:
€ 8,50 p.p. online in voorverkoop*)
€10,00 p.p. aan de kassa
Kids:
€ 5,00 p.p. online in voorverkoop

Leuke tip!
Volg workshops en neem een voordelig passepartout #creatief weekendje weg
Locatie:
Koepelhal Spoorzone, direct achter het centraal station van Tilburg

*)kosten per bestelling 0,50.
De voorverkoop stopt op 23 oktober
Kids onder begeleiding van een volwassene

Openingstijden donderdag 24 t/m zaterdag 26 oktober
donderdag, vrijdag & zaterdag van 10.00 - 17.00 uur
Nieuwsbrief Footer 570x150-groot2
www.knitenknot.nl

KNIT&KNOT Koepelhal Tilburg
ORGANISATIE: Reutsedijk 9, 5264 PC Vught

copyright 2019 KNIT&KNOT
facebook instagram pinterest youtube