BREI-moeder Judith

5
apr

#Het leven van een brei-moeder, steek van de week 11

1 rechts, 2 links

Ik was ook wel heel positief ingesteld met mijn lijstjes. Ik had alleen geen rekening gehouden met de Dreumes die andere plannen had, met het feit dat ik met slaapgebrek niet kan rekenen en dat ik van haast ook niet sneller ga breien. Gelukkig ben ik flexibel en zijn de plannen nog steeds ambitieus, maar enigszins aangepast aan de werkelijkheid. Over een paar dagen (op het moment van schrijven) begint de beurs en ik kan met zekerheid zeggen dat ik een aantal hele leuke sneak-previews mee ga nemen! Met andere woorden, het is helaas niet gelukt om alles af te hebben en ik ben er niet van om alles dan maar af te raffelen.

Wol is vergevingsgezind als je een (of meer) foutje(s) maakt, en waar je mee omgaat, daar wordt je mee besmet. De breiwereld is in mijn ervaring dan ook een warme wereld, en je zult het me vast vergeven.

De stekenlap is deze week niet groter geworden, tenminste niet door mij. Ik begon met een nieuwe, met maar één stekenpatroon. Het is op dit moment mijn lievelingspatroon en ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik brei golven. Ik brei golven omdat het me doet denken aan de zee, aan vakantie, omdat ik er blij van word.

Belangrijker nog, ik brei omdat ik er blij van word en dat wil ik met je delen. Dit is dan ook geen steek van de week, maar een uitnodiging om nog snel voor de beurs een mini stekenlapje te breien waar jíj blij van wordt. Neem je hem mee om met mij te delen?

Op vrijdag kun je me tot halverwege de middag helpen met het maken van een K&K stekenlap en op zondag ben ik de hele dag aan de bloggerstafel. Zaterdag wil Kleuter graag leren breien en dat gaat voor.

When life gives you lemons, ignore them and knit on!

 MIJN STEKENPATROON GOLVEN